Tussenwoning Broekhuizen

€ 940,- per maand

Beschrijving

In Broekhuizen, gelegen aan de Sef van Megenlaan, wordt gewerkt aan het project ”Luisch Hof” met 31 woningen die in fases gebouwd worden. Dit project bestaat uit verschillende type woningen, zo worden er levensloopbestendige woningen, tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen gebouwd. In de eerste fase die wordt opgeleverd komt 1 twee-onder-één-kap woning beschikbaar voor verhuur en in de tweede fase die wordt opgeleverd komen 3 hoekwoningen en 4 tussenwoningen beschikbaar. In de derde fase die wordt opgeleverd komen nog een tussenwoning en 2 twee-onder-één kap-woningen beschikbaar.

 

De indeling van de tussenwoning woning bestaat uit:
Begane grond: Entree / hal met meterkast en een half betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft hierdoor een optimaal contact met de tuin middels een raampartij en een deur naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een handige trapkast en staat in open verbinding met de keuken, die aan de voorzijde – aan de straatkant – is gelegen.

De open keuken is voorzien van lichte keukenopstelling met spoelbak, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. De keuken heeft een grote raampartij die een leuk zicht heeft op het straatbeeld.

Eerste verdieping: De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Deze slaapkamers zijn respectievelijk ca.15 m², 9 m² en 6 m² groot. Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer die is ingedeeld met een inloopdouche, vaste wastafel en vrij hangend toilet.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot het realiseren van een hobby- of wasruimte. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten voor het witgoed en de opstelling van de verwarmingsinstallatie en mechanische ventilatie.

De woning is voorzien van zonnepanelen zodat wordt voldaan aan de eis van EPC 0,0. Deze woningen zijn zelfs nagenoeg energieneutraal.

Huurprijs € 940,-

Aanvaarding medio maart/april 2022

Reageer op deze woning