Woning Toon Reijndersstraat Broekhuizenvorst

5871 CT  Broekhuizenvorst
 
€ 930,- per maand
 
Beschrijving

In Broekhuizen aan de Roathweg wordt het mooie plan ’t Roath ontwikkeld.6 Gezinswoningen en 4 levensloopbestendige woningen.

5 Gezinswoningen komen beschikbaar voor verhuur, 3 hoekwoningen en 2 tussenwoningen.

Broekhuizenvorst is een prettig dorp om te wonen met een mooie kern en een natuurlijke omgeving. Het ligt aan de linkeroever van de Maas, waardoor het dorp gekenmerkt wordt door voormalige Maasbeddingen en rivierduincomplexen. Niet ver van de Roathweg ligt de basisschool. Verder zijn er veel verenigingen en worden er veel activiteiten georganiseerd, waardoor het dorp een dynamische uitstraling krijgt.

De indeling van deze tussenwoning bestaat uit:

Begane grond: Entree / hal met meterkast en een half betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft hierdoor een optimaal contact met de tuin middels een raampartij en een deur naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een handige trapkast en staat in open verbinding met de keuken, die aan de voorzijde – aan de straatkant – is gelegen.

De open keuken is voorzien van lichte keukenopstelling met spoelbak, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. De keuken heeft een grote raampartij die een leuk zicht geeft op het straatbeeld.

Eerste verdieping: De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Deze slaapkamers zijn respectievelijk ca.15 m², 9 m² en 6 m² groot. Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer die is ingedeeld met een inloopdouche, vaste wastafel en vrij hangend toilet.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot het realiseren van een extra vierde slaapkamer of hobbyruimte. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten voor het witgoed en de opstelling van de verwarmingsinstallatie en mechanische ventilatie.

De woning is voorzien van zonnepanelen zodat wordt voldaan aan de eis van EPC 0,0. Deze woningen zijn zelfs nagenoeg energieneutraal.

Informatie

Huurprijs € 930,- per maand (Inclusief servicekosten)
Aangeboden sinds 22-04-2021
Status Te huur
Beschikbaar Per 15-09-2021
Huurovereenkomst Onbepaalde tijd
Woonoppervlakte 120 m²
Type woning Huis
Soort woning Eengezinswoning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Voorzieningen Bergruimte, Douche
Balkon Niet aanwezig
Tuin Aanwezig (50 m², gelegen op het oosten)
Energielabel A
Schuur/Berging Aanwezig
Aanwezig Ja

Reageer op deze woning