Eerste schop in de grond ‘Leiverse Velden’ in Leveroy op de nieuwswebsite van Nederweert24 is hier een leuk stuk over geschreven: 

Eerste schop in de grond ‘Leiverse Velden’ in Leveroy

29 maart 2019, 17:19

Op het voormalig voetbalveld achter café-zaal Wetemans in Leveroy is vandaag op 29 maart de eerste schop in de grond gegaan van het nieuwbouwproject Leiverse-Velden. Er zullen twintig gezinswoningen gerealiseerd worden welke opgeleverd worden aan het einde van dit jaar. De verkoopprijzen beginnen vanaf € 185.000,- variërend tot € 209.500,-.

Standaard bestaat de indeling van een woning uit
Begane grond: Entree / hal met meterkast en een half betegelde toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft hierdoor een optimaal contact met de tuin middels een raampartij en een deur naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een handige trapkast en staat in open verbinding met de keuken, die aan de voorzijde – aan de straatkant – is gesitueerd. De open keuken wordt zonder inrichting opgeleverd, zodat u deze geheel naar eigen smaak kunt inrichten. De keuken heeft een grote raampartij die een leuk zicht heeft op het straatbeeld.

Eerste verdieping: De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Deze slaapkamers zijn respectievelijk ca. 15 m², 9 m² en 6 m² groot. Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer die is ingedeeld met een inloopdouche, vaste wastafel en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot het realiseren van een extra vierde slaapkamer of hobbyruimte. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten voor het witgoed en de opstelling van de cv-installatie en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden

  • Duurzaam en milieuvriendelijk materiaalgebruik;
  • Woningen zijn voorzien van zonnepanelen;
  • Volledig geïsoleerd;

Heb je interesse in een van deze woningen meld je dan bij de makelaar Maat Makelaardij in Roermond voor de actuele status welke woning nog beschikbaar is.