Nieuws

Nog enkele woningen beschikbaar

Op dit moment zijn er nog enkele woningen beschikbaar voor de verhuur. In Leveroy zijn er nog 2 beschikbaar en in Sint Odiliënberg nog 1.

Rustig wonen in Leveroy 

De Leiverse Velden is een plan in Leveroy (Limburgs Leivere), een kerkdorp in het uitgestrekte buitengebied te midden van landerijen, natuur- en bosgebied. De ruimtelijke opzet en het rustige karakter van deze mooie plek ten zuidoosten van Nederweert zorgen voor een stille leefomgeving.

In Leveroy is een basisschool aanwezig. De overige voorzieningen vindt u 2 kilometer verderop, in de nabijgelegen kern van Heythuysen (gemeente Nederweert). Door de belangrijke ontsluitingswegen N280 en A2, is Leveroy zeer gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Roermond. In het gebied Leiverse Velden worden 20 mooie en ruime gezinswoningen gebouwd met veel praktische ruimte, 3 slaapkamers en een ruime zolder. Door de ruimtelijke opzet van het hele plan is het heerlijk en rustig wonen in een nieuwe wijk.

In deze nieuwbouwwijk worden nog 2 woningen verhuurd. Mocht u interesse hebben reageer dan via het contactformulier op onze website. 

Wonen in ‘t Sittert 

Sint Odiliënberg is gelegen in het aantrekkelijke en gevarieerde landschap van Midden Limburg. 
Als één van de zes dorpskernen van de gemeente Roerdalen, ten oosten van de Maas en langs de meanderende 
rivier de Roer, kenmerkt Sint Odilienberg zich door haar rijke historie, cultuur en ligging aan belangrijke natuurgebieden. 

Vrij wonen en toch centraal 
‘t Sittert is ideaal gelegen net onder de zuidrand van de kern van Sint Odiliënberg waardoor alle dagelijkse voorzieningen 
binnen handbereik zijn. Maar ook de stad Roermond, de Duitse grens en belangrijke verbindingswegen zoals de A73 en de A2 liggen op een steenworp afstand.

In deze nieuwbouwwijk wordt nog 1 woning verhuurd. Mocht u interesse hebben reageer dan via het contactformulier op onze website. 

 

 

875,- p/m

2 huurwoningen nieuwbouw lage energielasten Leveroy

875,- p/m

1 huurwoning nieuwbouw lage energielasten Sint Odilienberg